Лукас тренується з першою командою

Лукас тренується з першою командою "Динамо"

21.03.13 13:24 0 886
У середу, 20-го березня, "динамівці" Києва провели перше тренування після двох днів відпочинку. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Тим самим вони розпочали підготовку до матчу 22-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти одеського "Чорноморця", пише офіційний сайт "біло-синіх".

Через зайнятість футбольного поля на базі у Конча-Заспа національною збірною України, яка у ці дні готується до поєдинків кваліфікації ЧС-2014 проти Польщі та Молдови, "Динамо" провело тренування на стадіоні імені Валерія Лобановського.

У занятті під керівництвом Олега Блохіна взяли участь 16 польових гравців і двоє воротарів. Щоб набрати необхідний кворум, до тренування були залучені футболісти молодіжного складу.

Почав підготовку у загальній групі іспанський новачок команди Лукас Перес. У суботу він зіграв у поєдинку молодіжних команд "Динамо" та "Ворскли", а тепер має намір поборотися і за місце у складі першої команди.

До матчу з "Чорноморцем" у планах "біло-синіх" щоденні тренування у Конча-Заспі. Не виключено, що у неділю, 24-го березня, "біло-сині" проведуть контрольну гру.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині у Карпатах ...
Наступна новина: 22 березня 2013 року ...

КОМЕНТАРІ