За тиждень відкриється новий маршрут «Городок–Житомир»

За тиждень відкриється новий маршрут «Городок–Житомир»

21.03.13 12:58 0 909
Про це повідомив директор департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Василь Сухораба, доповідаючи про вирішення питань соціально-економічного розвитку селища Городок Радомишльського району під час робочої наради, яку провів заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк 19 березня в приміщенні місцевої адміністрації.

З метою обговорення деталей відкриття нового оборотного рейсу днями відбулася зустріч керівництва профільного департаменту з потенційним перевізником. Тож за декілька днів це питання буде вирішене і жителі селища отримають можливість прямого транспортного сполучення з обласним центром. Крім того, зі слів Василя Сухораби, найближчим часом заплановано відкриття ще одного маршруту – «Городок–Київ».

При цьому Олександр Никитюк розпорядився, аби директор департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Василь Сухораба за узгодженням із головою Городоцької селищної ради Сергієм Сліпченком до 25 березня доповіли про організацію додаткового маршруту «Городок–Житомир» і вивчити питання створення нового маршруту «Городок–Київ», а також у 10-денний термін вирішили питання передачі на баланс селищної ради автомобільних доріг у межах населеного пункту.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ