Традиційно загальнодержавна виставка «Барвиста Україна» проходитиме у переддень річниці Незалежності України

Традиційно загальнодержавна виставка «Барвиста Україна» проходитиме у переддень річниці Незалежності України

21.03.13 17:05 0 919
З 20 по 23 серпня 2013 року в місті Києві відбудеться щорічна загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна» та Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар року» в рамках виставкової акції до 22-ої річниці Незалежності України. Традиційно виставкова акція проводитиметься у Національному комплексі «Експоцентр України».

Мета проведення виставки та конкурсу – розгортання міжрегіонального співробітництва, пропаганда здобутків вітчизняних товаровиробників, розширення їх зовнішньоекономічних зв’язків та сприяння залученню інвестицій в економіку регіонів.

Минулорічна виставкова акція «Барвиста Україна» об’єднала понад 800 учасників з 21 регіону України. Серед експонатів виставки – відомі в Україні та за її межами підприємства, діяльність яких становить основу економіки України.

Участь підприємств у Всеукраїнському конкурсі-виставці «Кращий вітчизняний товар року» сприятиме розширенню кола ділових партнерів, популяризації власної продукції і послуг, збільшенню обсягів їх реалізації. В рамках проекту 2012 року домінантами конкурсу стали 118 українських підприємств, з яких 26 набули статус «Виробник кращих вітчизняних товарів 2012 року» і були нагороджені Золотими символами Конкурсу.

Виставка «Барвиста Україна» супроводжується комплексом презентаційних та культурно-мистецьких заходів, зокрема, проведенням Днів областей, фестивалів, презентацій робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва регіонів України.

Довідково: у 2012 році участь у виставці «Барвиста Україна» взяли 28 провідних підприємств області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юна правозахисниця з ...
Наступна новина: Андрій Карбовник вимагає ...

КОМЕНТАРІ