На Хмельниччині координаційна рада при облдержадміністрації з питань захисту інтелектуальної власності розпочала роботу

На Хмельниччині координаційна рада при облдержадміністрації з питань захисту інтелектуальної власності розпочала роботу

21.03.13 11:46 0 1410
“Інтелектуальна власність відіграє важливу роль у економічних та інтеграційних процесах державної політики. Саме тому охорона інтелектуального продукту, захист законодавчих прав користувачів сфери інтелектуальної власності – наше з вами завдання”, - зазначив перший заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Гаврішко. Перше засідання Координаційної ради з питань інтелектуальної власності в області мало на меті визначити основні проблеми галузі та межі повноважень.

Цей консультативно-дорадчий орган, склад якого затверджено розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 15 березня 2013 року № 68/2013-р має завдання координувати дії місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, контролюючих органів, розробляти пропозиції щодо регіональної політики у сфері інтелектуальної власності та державної підтримки пріоритетних науково-технічних напрямків, тощо

Представники правоохоронних органів познайомили присутніх із результатами діяльності Державної служби боротьби з економічною злочинністю щодо захисту інтелектуальної власності. Досвід, проблеми та перспективи діяльності Держаної служби інтелектуальної власності України були окреслені у виступах патентного повіреного та державного інспектора з питань інтелектуальної власності України. Загалом, попри усі перешкоди, це питання можливо і потрібно “зрушити” з місця, змінюючи ситуацію в країні на краще, а отже, дбаючи про імідж України на міжнародній арені – погодились учасники засідання.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Облдержадміністрація ...
Наступна новина: У Єгипті затримали родича ...

КОМЕНТАРІ