На Буковині рятувальники навчають дошкільнят правилам безпеки

На Буковині рятувальники навчають дошкільнят правилам безпеки

22.03.13 09:12 0 899
21 березня у дошкільному навчальному закладі № 45 у Чернівцях по вул. Червоноармійській співробітники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області провели навчальний захід із вихованцями закладу. Такі зустрічі є традиційними і проводяться з метою навчання дітей правилам безпеки на випадок виникнення пожежі. Під час зустрічі рятувальники ознайомили дітей з правилами пожежної безпеки, вручили малечі сувенірну продукцію та продемонстрували всім присутнім навчальний відеофільм. Після цього рятувальники відповіли на численні запитання дітей та гостей заходу.

Вихованці садочку також підготувалися до зустрічі із працівниками УДСНС України у Чернівецькій області. Діти продемонстрували свої акторські здібності у виставі на тему: «Вогонь – ворог, вогонь – друг», під час якої у ігровій формі продемонстрували свої знання з правил пожежної безпеки, а також як потрібно діяти на випадок її виникнення. Також під час заходу діти розповідали вірші на протипожежну тематику. У рамках заходу відбулося відкриття Кімнати пожежної безпеки. Її обладнано справжнім бойовим одягом та засобами пожежогасіння вогнеборців, стендами з правилами пожежної безпеки.

Слід зазначити, що проведення таких заходів є надзвичайно важливими. Завдяки їм є можливість розповісти дітям про те, як слід діяти на випадок пожежі, а це, в свою чергу, дозволить запобігти біді.

Прес-служба У ДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На продажу нерухомості ...
Наступна новина: Найактивніше до ...

КОМЕНТАРІ