Луцькі школярі-переможці Х Спортивних ігор школярів Волині

Луцькі школярі-переможці Х Спортивних ігор школярів Волині

22.03.13 13:22 0 933
20 березня у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася нарада працівників освіти і науки Волинської області, на якій були підведені підсумки фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи обласного управління з фізичного виховання та спорту КФВС МОН України за 2012 рік та визначено завдання по виконанню плану заходів Державної програми розвитку фізичної культури та спорту в установах освіти Волині у 2013 році.

У доповіді начальника Волинського обласного управління з фізичного виховання та спорту Олександра Манахіна було відзначено, що фізичне виховання і спорт в навчальних закладах освіти міста Луцька спрямований на забезпечення належного рівня фізичної підготовленості.

Відзначено роботу в цьому напрямку дошкільних навчальних закладів нашого міста. Покращилася навчально-матеріальна база, і як результат, зросла кількість спортивно-масових заходів з учнівською молоддю у загальноосвітніх навчальних закладах. Більш результативною стала робота позашкільних установ управління освіти.

Значна активізація фізкультурно-спортивної роботи у школах та позашкільних навчальних закладах міста, максимальне залучення учнів до участі в міській Спартакіаді школярів, сприяли успішному виступу збірних команд міста Луцька у 2012 році в Х Спортивних іграх школярів Волині. Серед команд І групи місто Луцьк виборов загальнокомандне перше місце, залишивши позаду міста Володимир-Волинський і Ковель.

Заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Юліан Таранчук нагородив управління освіти Луцької міської ради кубком і дипломом. Також Почесними грамотами за вагомий внесок у справу розвитку фізичної культури та спорту серед учнівської молоді та підготовку спортсменів високого класу було нагороджено головного спеціаліста відділу кадрово-методичного забезпечення, заслуженого вчителя України Юрія Волинця та тренера-викладача відділення боксу ДЮСШ № 2 Петра Боярчука.

Управління освіти Луцької міської ради

(724 800, 728 058 )

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині стрийські ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ