В Івано-Франківську громадські контролери просять пасажирів не розмовляти по телефону

В Івано-Франківську громадські контролери просять пасажирів не розмовляти по телефону

22.03.13 17:19 0 1059
Відбулось чергове засідання контролерів громадського транспорту Івано-Франківська

20 березня 2013 року в приміщенні виконавчого комітету міської ради відбулись чергові збори контролерів громадського транспорту міста Івано-Франківська.

Вже за традицією контролери звітували про виконану роботу за попередній місяць, про нинішній стан надання транспортних послуг мешканцям Івано-Франківська.

Як зазначають активісти, дана пора року, а від так і погодні умови відображаються й якості транспортних послуг. Через неякісний стан дорожнього покриття маршрутні автобуси часто не в змозі дотримуватись визначеного графіку руху.

Також на засіданні контролери обговорили ініційоване депутатом Івано-Франківської міської ради Олегом Капустяком питання гучних телефонних розмов у транспорті самих же пасажирів. Усі присутні погодились із тим, що це явище дуже часто створює незручності іншим пасажирам. У більшості розвинутих країн світу відсутня практика розмов по телефону у громадському транспорті. Тому громадські активісти вирішили розмножити по автобусах інформаційні повідомлення з проханням не розмовляти по мобільному телефону.

 

Наступне засідання вже традиційно призначили провести через місяць роботи.

< Попередня Наступна > Відеогалерея Сеньків Мих...

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гібралтар хоче грати в ...
Наступна новина: На Львівщині ірина Сех ...

КОМЕНТАРІ