Віктор Шемчук з Михайлом Болотських обговорили питання щодо  створення у Львові  Західного Центру  з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

Віктор Шемчук з Михайлом Болотських обговорили питання щодо створення у Львові Західного Центру з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

22.03.13 11:49 0 913
Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук 20 березня, в рамках робочої поїздки до Києва,  провів зустріч з головою Державної служби з Надзвичайних ситуацій  України Михайлом Болотських.

Під час зустрічі обговорено ефективність взаємодії різних служб під час ліквідації наслідків стихійного лиха на Львівщині. Михайло Болотських визнав  роботу всіх служб Львівщини у боротьбі із снігопадами задовільною.

Також керівник  Державної служби з Надзвичайних ситуацій  України висловив пропозицію, яка була підтримана очільником області,  щодо створення у Львові Західного Центру  з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, в якому будуть сконцентровані матеріальні і людські ресурси МНС всіх областей Західної України.

Питання про створення Центру буде прийнято на Колегії Міністерства з надзвичайних ситуацій України за участю голів обласних державних адміністрацій.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До кінця цього року в ...
Наступна новина: В Тернополі бюджетні зміни ...

КОМЕНТАРІ