Львівщина: департамент з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації попереджує  мешканців області про погіршення погодних умов

Львівщина: департамент з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації попереджує мешканців області про погіршення погодних умов

22.03.13 09:40 0 932
Шановні мешканці Львівської області!

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології на території Львівщини 22 березня 2013 року очікується ускладнення погодних умов: сильний мокрий сніг з переходом в сніг, вранці та вдень місцями дуже сильний сніг. Вночі та вранці подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв’язку. Пориви вітру 17 – 22 м/с, вранці та вдень подекуди 25 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Температура повітря впродовж доби 0 – 5° морозу.

У зв’язку з цим департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації звертається до водіїв з проханням бути уважними під час руху по дорогах області та за наявної можливості утриматися від поїздок приватним автотранспортом.

Шановні водії зважайте на погодні умови та будьте максимально обережні на автошляхах, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху!

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ