Львівська область запропонувала  земельні ділянки для розміщення тренувальних баз до «Євробаскету – 2015»

Львівська область запропонувала земельні ділянки для розміщення тренувальних баз до «Євробаскету – 2015»

22.03.13 12:32 0 945
20 березня в обласній державній адміністрації проведено нараду щодо підготовки спортивних об’єктів до фінальної частини чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

Зокрема, на виконання доручення голови обласної державної адміністрації Віктора  Шемчука, розглянуто питання підготовки  земельної ділянки та видачі вихідних даних на проектування багатофункціональної спортивної арени у м. Львові по вул. Кульпарківській 226 – Ряшівській (проектованій).

Крім цієї арени, до 2015 року на території області заплановано побудувати 2 тренувальні бази: у м. Львові спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву з баскетболу, на території області (у Карпатському регіоні) тренувальну базу для збірної команди України з баскетболу. Для будівництва цих об’єктів підготовлено пропозиції земельних ділянок та скеровано Львівською міською радою та обласною державною адміністрацією до Укрєвроінфрапроекту для прийняття рішень.

Як повідомив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів облдержадміністрації  -  головний архітектор області Володимир Лаврін, для розміщення тренувальної бази збірної команди України з баскетболу  запропоновані ділянки у смт Славське (біля тренувальної бази, побудованої до чемпіонату Європи  2012 року з футболу), Тисовці  та Тухлі,  а також, 2 ділянки у Турківському районі. Для розміщення тренувальної бази у м. Львові розглядаються ділянки на пр. В. Чорновола та в межах громадського центру Сихова.

Враховуючи, що зазначені спортивні об’єкти повинні бути завершені та передані в експлуатацію до 1 січня 2015 року, обласна державна адміністрація і надалі контролюватиме хід виконання поставлених завдань.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «У 2013-2014 роках жителі ...
Наступна новина: "Шахтар" вийшов з ...

КОМЕНТАРІ