У Франківському районі Львова правоохоронці провели профілактику злочинів

У Франківському районі Львова правоохоронці провели профілактику злочинів

22.03.13 16:25 0 1070
Під час оперативно-профілактичних відпрацювань на території Франківського району Львова правоохоронці склали 33 адміністративних протоколи та розкрили 4 кримінальних правопорушення.

Останнім часом на території Франківського району спостерігалася негативна тенденція до зростання вчинення майнових злочинів. Особливо стали поширеними пограбування громадян, крадіжки особистого майна на вулицях та інших громадських місцях у вечірній та нічний час.

У зв’язку з цим, із 12 по 17 березня 2013 року на території району працівники міліції Львова проводили оперативно-профілактичні відпрацювання із попередження та розкриття найбільш розповсюджених вуличних злочинів.

У рамках відпрацювання було організовано додаткові піші та автомобільні маршрути. До патрулювання залучалися працівники БОМП «Беркут», додаткові сили із числа військовослужбовців внутрішніх військ та збільшено кількість нарядів батальйону патрульної служби.

Працівники Франківського районного відділу міліції Львова спільно з працівниками БМОП «Беркут» зафіксовано 8 адміністративних правопорушень. А саме, 3 протоколи за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство), 3 – за ст. 173-2 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї, невиконання захисного припису або непроходження корекційної програми), та 1 – за ст. 182 КУпАП (порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях).

Окрім цього спільно із працівниками батальйону патрульної служби виявили – 25 адміністративних правопорушень.

За статтею ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 16 протоколів, 6 – за ст. 160 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях), та по-одному випадку за ст. 178. (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді), 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця), 51 (дрібне викрадення чужого майна).

Також, працівники міліції у двох молодиків вилучили паперові згортки з речовиною рослинного походження в подрібненому стані. За це хлопцям загрожує покарання передбачене ч. 1 ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Розкрито ще 3 кримінальні правопорушення. Два за ч. 1 ст.185 ККУ (таємне викрадення чужого майна (крадіжка) та 1 за ч. 1 ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ