На Львівщині свободівці у Бродівській міській раді вимагають встановлення світлофора на Тернопільському перехресті на трасі Київ-Чоп

На Львівщині свободівці у Бродівській міській раді вимагають встановлення світлофора на Тернопільському перехресті на трасі Київ-Чоп

22.03.13 16:07 0 1187
19 березня 2013 року відбулась сесія Бродівської міської ради, на якій голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Віктор Горішній виголосив звернення до голови Державної служби автомобільних доріг України С. Стельняковича, голови Львівської обласної державної адміністрації В. Шемчука та міністра інфраструктури України В. Козака щодо встановлення світлофора на так званому Тернопільському перехресті, яке належить до міжнародної автомобільної дороги державного значення М-06 Київ-Чоп та межує з вулицею Тернопільською м.Броди.

Незважаючи на численні депутатські запити та звернення громадян щодо встановлення світлофора на Тернопільському перехресті, через яке щодня батькам доводиться переводити дітей, які відвідують дитсадки та школу, у зв'язку з великою аварійністю, все завершувалося лише відписками.

Останньою краплею стала дорожньо-транспортна пригода на тому ж таки перехресті на початку січня 2013 року, коли пасажирський автобус ПАЗ не розминувся з великогабаритним транспортом, в результаті чого загинуло 5 осіб, близько 20 були травмовані.

Віктор Горішній озвучив інформацію, надану йому ДАІ ГУМВС України у Львівській області щодо аварійності на відрізках міжнародної автомобільної дороги державного значення М-06 Київ-Чоп на ділянці з 438 км по 442 км включно. Зокрема, за період з 2007 року по 31 січня 2013 року на цій ділянці було зареєстровано 94 ДТП, у яких 17 осіб загинуло та 48 травмовано. Депутат вимагає невідкладно встановити світлофор, аби не допустити нових трагедій. Депутатський корпус Бродівської міської ради одноголосно підтримав звернення.

Свій депутатський запит озвучила на сесії свободівка Леся Кайдан – йдеться про необхідність освітлення деяких вулиць міста Броди.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Школи Хмельниччини ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ