Сумлінними визнано 34 платники податків Рівненщини

Сумлінними визнано 34 платники податків Рівненщини

22.03.13 11:00 0 1220
Днями територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації Асоціації платників податків України в Рівненській області проведено засідання обласної рейтингової комісії з визначення переможців першого туру Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків - 2012".

Переможці визначені у семи галузях: аграрній, мас-медіа, культурі та науці, медичній, промисловості, торгівлі, транспорті та зв’язку.

Учасниками рейтингової комісії додатково розглядалися суб‘єкти господарювання, які сплатили найбільші суми податків на одного працюючого та створюють робочі місця, в тому числі підприємці.

Переможців рейтингу на обласному рівні заплановано вшанувати на урочистій церемонії. Їхні кандидатури буде представлено для участі в другому турі Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків». Тобто, найкращі платники податків Рівненщини мають шанс здобути визнання і в масштабі всієї держави.

Щороку кількість бажаючих взяти участь в такому рейтингу зростає. Так, у порівнянні з минулим роком їх кількість збільшилась на 15 учасників. Бізнес краще починає розуміти, що може працювати "пліч-о-пліч" з державою. Завдяки проведенню такого рейтингу підвищується рівень податкової культури представників бізнесу.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Попередня новина: У Росії опозиціонерові ...
Наступна новина: В Тернополі розпочався ...

КОМЕНТАРІ