На Рівненщині майбутнім підприємцям - про особливості ведення бізнесу

На Рівненщині майбутнім підприємцям - про особливості ведення бізнесу

22.03.13 10:18 0 927
Днями відбулася спільна зустріч фахівців ДПІ у м. Рівному та представників міського центру зайнятості населення з громадянами, які перебувають на обліку як безробітні, а в майбутньому планують відкрити власну справу та займатись бізнесом.

Основне завдання, яке поставили перед собою ініціатори зустрічі – це надання майбутнім суб’єктам господарювання знань щодо податкового законодавства та здобуття ними навичок самостійного ведення податкового обліку, подання звітності, правильного вибору системи оподаткування. Крім того, податківці ознайомили присутніх з сервісами податкової служби, які пропонуються платникам податків для полегшення ведення бізнесу.

Фахівці податкової служби Рівного звернули увагу присутніх на умови та строки переходу на спрощену систему оподаткування, ставки єдиного податку, ведення податкового обліку, роботу на загальній системі оподаткування, обчислення чистого доходу, порядок ведення книги обліку доходів та витрат, терміни подачі звітності та сплати податків. Також, ознайомили майбутніх підприємців з загальними нормами трудового законодавства, адже учасники семінару як підприємці в майбутньому створюватимуть нові робочі місця.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 21 березня чернігівці ...
Наступна новина: У 2013 році на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ