Тарасов: Ми добре провели другий період. Він і вплинув на результат матчу

Тарасов: Ми добре провели другий період. Він і вплинув на результат матчу

22.03.13 09:41 0 912
Переломним у матчі фінальної серії ПХЛ між "Донбасом-2" та "Компаньйон-Нафтогазом" став другий період, коли донеччани закинули дві важливі шайби. Так вважає автор дубля у поєдинку нападник "Донбасу-2" Дмитро Тарасов. Про це повідомило видання "Чемпіон".

"Ми добре провели другий період. Він і вплинув на результат матчу. Ми переграли суперника, забили два дуже потрібних голи. У третьому періоді вже пропустили у меншості, буває таке. Добре, що змогли забити вже у порожні ворота і зняти всі питання про переможця", — наводить слова Тарасова прес-служба ХК "Донбас".

Хокеїст також розповів і про свій власний успіх у матчі.

"Вчасно накотився на ворота суперника, опинився в потрібний час у потрібному місці. Та й гольове чуття не підвело. І партнери зробили все для того, щоб я забив. Дякую їм", — сказав Тарасов, який також пообіцяв, що його ланка намагатиметься так само успішно зіграти і в наступних матчах серії.

Нагадаємо, що 20 березня у стартовому поєдинку фінальної серії українського чемпіонату "Донбас-2" на виїзді здобув перемогу над "Компаньйоном" з рахунком 4:2, повідомляє офіційний сайт телеканалу Хокей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: департамент з ...
Наступна новина: На Рівненщині сиротам ...

КОМЕНТАРІ