В Тернополі розпочався міський конкурс ім. В. Лучаковського – кандидатури конкурсантів приймаються до 9 квітня

В Тернополі розпочався міський конкурс ім. В. Лучаковського – кандидатури конкурсантів приймаються до 9 квітня

22.03.13 11:04 0 916
15 квітня в Українському домі «Перемога» нагороджуватимуть переможців конкурсу ім. Володимира Лучаковсього. Щорічний конкурс, започаткований Тернопільською міською радою та Фондом імені В. Лучаковського, цьогоріч співпадає із ще однією визначною датою – 175-ю річницею з дня народження першого українського бургомістра.

Відзначатимуть кращих тернополян у номінаціях: «Вклад в історію» та «Майбутнє створюється ».

Міський голова Тернополя Сергій Надал особисто звернувся до установ та організацій міста з проханням подавати пропозиції конкурсантів на премію ім. В. Лучаковсього. Відповідні звернення направлені у ЗМІ, навчальні заклади, громадські організації, спілки. Переможців визначатиме експертна рада.

«Для шніх тернополян важливо не лише те, що Володимир Лучаковський був першим українцем, який зайняв посаду очільника міста у багатонаціональному Тернополі кінця ХІХ - початку ХХ століття. Він був справжнім новатором, за його керівництва в місті вперше було проведено електричне освітлення вулиць, телефон, водопровід, каналізацію. Постать Лучаковського повинна бути належно оцінена сучасниками. Його життя і діяльність даватимуть натхнення шнім і майбутнім поколінням городян. Для вшанування пам`яті Володимира Лучаковського, для продовження його справи розвитку міста і громади, і запроваджено щорічний конкурс, метою якого є визнання вкладу наших громадян в історію міста та підтримка інновацій», - зазначив Сергій Надал.

Пропозиції кандидатур на участь у конкурсі (з фото) просимо надсилати на електронну адресу premiyamisto@gmail.com до 9 квітня 2013 року.

Контактна особа, координатор конкурсу – Яна Желябіна (0971397743).

Анкета для подання номінантів конкурсу ім. В. Лучаковського

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сумлінними визнано 34 ...
Наступна новина: На Львівщині з наступного ...

КОМЕНТАРІ