Школи Хмельниччини братимуть участь у Національному проекті

Школи Хмельниччини братимуть участь у Національному проекті "Відкритий світ"

22.03.13 16:06 0 1027
Дві школи нашої області відібрано для участі у другому етапі проекту. Про це під час всеукраїнської селекторної наради під головуванням Віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула повідомив голова облдержадміністрації Василь Ядуха. " Ми запропонували 22 школи для участі у першому етапі проекту. З них визначені дві - Хмельницька гімназія №2 і загальноосвітня спеціалізована школа м. Кам’янця-Подільського. Ми готові до втілення в життя данного проекту. Крім того в області підготовлено 290 фахівців – вчителів та тренерів, з якими проведено відповідні навчання та тренінги", - зауважив очільник краю.

Реалізація Національного проекту «Відкритий світ», за словами Віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула, дозволить вивести середню освіту в Україні на якісно новий рівень. «Проект відповідає кращим практикам європейських держав. Він передбачає створення національної інформаційної освітньої мережі, школи будуть забезпечені сучасним комп'ютерним і програмним устаткуванням для вчителів і учнів. Після відпрацювання технологічної моделі проекту буде проаналізована можливість його впровадження на всій території», — повідомив Олександр Вілкул. В цілому в усій Україні в проекті братимуть участь 54 школи.

22 березня 2013 року відбудеться представлення партнерів Національного проекту «Відкритий світ», обраних за результатами двох відкритих конкурсів: з постачання обладнання для навчальних закладів та зі створення електронних освiтнiх ресурсiв (ЕОР), програмно-педагогiчних засобiв (ППЗ), програмного забезпечення для зберігання, поширення, забезпечення доступу, управління ЕОР та ППЗ, їх розміщення на мережевому iнформацiйному ресурсi, а також розробки та пiдтримки мережевого iнформацiйного ресурсу (освiтнiй портал).

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України у зв’язку з ...
Наступна новина: На Львівщині свободівці у ...

КОМЕНТАРІ