Микола Вітенко: «Маючи перевагу розміщення поблизу обласного центру, села Івано-Франківської міської ради повинні активніше розвивати свій інвестиційний потенціал»

Микола Вітенко: «Маючи перевагу розміщення поблизу обласного центру, села Івано-Франківської міської ради повинні активніше розвивати свій інвестиційний потенціал»

23.03.13 08:57 0 910
Відбулась нарада із сільськими головами Івано-Франківської міської ради у секретаря міськради Миколи Вітенка

22 березня 2013 року, секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко провів нараду із головами сільських рад підпорядкованих місту. На нараді обговорювалось питання участі сільських громад у Другому міському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства.

Як і у минулому, у цьому році рішенням Івано-Франківської міської ради у місті проводиться конкурс проектів серед громадських організацій, будинкових комітетів та сільських рад міськради. Максимальний обсяг співфінансування з міського бюджету проектів сільських рад сіл Крихівці, Вовчинець, Микитинці, Угорники, Хриплин – 65 тис. грн. для одного заявника, що не повинно перевищувати 85% суми проекту.

У цьому році пріоритетними напрямками для конкурсу визначено розвиток дитячої та спортивної інфраструктури, а також облаштування відпочинково-рекреаційних зон.

Під час наради також обговорювались питання й про можливі інші шляхи залучення позабюджетних коштів задля розвитку сіл. Зокрема йшлося і про участь у Четвертому обласному конкурсі проектів та програм. Присутні представники апарату Івано-Франківської обласної ради розповіли про особливості та пріоритети цьогорічного конкурсу.

Микола Вітенко закликав сільських голів активно брати участь у подібного роду конкурсах, й не тільки національного, але й міжнародного значення. Маючи перевагу розміщення поблизу обласного центру, села Івано-Франківської міської ради повинні активніше розвивати свій інвестиційний потенціал.

Наступна > Відеогалерея Сеньків Мих...

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ФК "Монако" виселили з ...
Наступна новина: Василь Ядуха вручив ...

КОМЕНТАРІ