Івано-Франківщина: рятувальники надають допомогу на автошляхах області

Івано-Франківщина: рятувальники надають допомогу на автошляхах області

23.03.13 08:02 0 1258
В зв’язку з погіршенням погодних умов на Прикарпатті та з метою забезпечення ефективного реагування на можливі надзвичайні ситуації, спричинені погодними умовами, запобігання виникнення автомобільних заторів і реагування на ускладнення транспортного сполучення Управлінням ДСНС в області спільно з дорожніми службами визначено найбільш складні ділянки доріг, де можливе утворення транспортних заторів, а саме: Вишківський та Яблуницький перевали, Городенківський, Долинський та Тлумацький райони. З метою негайного реагування на можливі ускладнення руху, для надання допомоги районним службам автомобільних доріг області на найбільш складних ділянках доріг виставлені 4 пости з автомобілями підвищеної прохідності Управління ДСНС в області.

Для недопущення переохолодження організму незахищених верств населення та надання допомоги водіям, на гірських перевалах та в місті Болехів Долинського району працюють 3 пересувні пункти обігріву Управління ДСНС в області.

В зв’язку з погіршенням погодних умов на території області пожежно-рятувальні підрозділи несуть службу в посиленому режимі. Цілодобово на чергуванні перебуває близько 400 чоловік особового складу на 110 одиницях основної та спеціальної техніки, а також 4 одиниці інженерної техніки.

Станом на 10.00 год. 22 березня без електропостачання залишились абоненти 12 населених пунктів повністю та 13 частково в Калуському, Верховинському, Городенківському Косівському Рогатинському та Долинському районах.

Станом на 12.00 год. 22 березня підрозділами Управління ДСНС в області вивільнено зі снігових заметів 24 транспортних засоби, в яких надано допомогу 26 особам.

Гірські перевали області (Яблуницький та Вишківський) знаходяться в проїжджому стані. Випадків затримки руху автотранспорту на них, у зв’язку із складними погодними умовами, не зафіксовано.

Державтоінспекцією в області 22 березня введено тимчасове обмеження на рух транзитного вантажного транспорту на наступних ділянках автомобільних доріг:

- М-12 «Стрий – Тернопіль – Знам'янка» - 44 – 76 км;

- Н-10 «Стрий – Чернівці – Мамалига» - 18 – 206 км;

- Н-09 «Мукачеве – Львів» - 249 – 388 км;

- Н-18 «Івано-Франківськ – Тернопіль» - 0 – 30 км.

Випадків загибелі та травмування населення в снігових заметах на автошляхах Івано-Франківської області не зафіксовано.

Управлыння ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ