На Львівщині за вбивство жінки -  на 12 років за грати

На Львівщині за вбивство жінки - на 12 років за грати

23.03.13 16:51 0 1021
У Червонограді до 12 років позбавлення волі засудили 20-річного молодика, який смертельно поранив жінку, скинув її тіло у водойму і втік з місця скоєння злочину.

У cерпні 2010 року біля озера «Лебедине», що у місті Червоноград, неподалік недобудованої лікарні знайшли мертвою молоду жінку. Тіло побачила перехожа, яка зателефонувала рятувальникам і у міліцію. На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці почали розслідувати вбивство жінки.

У ході проведеної перевірки було встановлено, що напередодні 30-річна жінка разом із компанією святкувала День народження свого друга Андрія (імена у тексті змінено). Йому виповнилось 20 – років.

Андрій запросив до себе у гості 17-річну Юлю, Івана і 16-річного Олега. Святкувати вирішили на природі. Місце для гулянки вибрали у мікрорайоні, який знаходиться біля розливу річки Західний Буг, в районі недобудованої лікарні. Там компанія розклала намет і почала розпивати спиртні напої.

Добряче випивши Олег, Іван та Юля пішли відпочивати у намет, а Софія з Андрієм залишились на березі. Близько третьої години ночі Софія з Андрієм посварилися. Під час конфлікту Андрій поранив кохану ножем у шию. Жінка впала на землю, чоловік намагався її рятувати, але рана була смертельною.

Почувши крики, з намету вийшли друзі Андрія. Вони зрозуміли, що Софія мертва.

Зловмисник наказав нікому нічого не розповідати та тікати з місця скоєння злочину. Ніж, яким чоловік смертельно поранив жінку, він сховав у кишеню. Після цього Андрій скинув тіло Софії у водойму.

Слідчим відділення Червоноградського МВ відносно раніше засудженого Андрія порушено кримінальну справу за ознаками ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України (Вбивство), кримінальні справи відкрили й проти трьох неповнолітніх друзів Андрія за ознаками ч. 1 ст. 396 (Приховання злочину) Кримінального кодексу України.

Червоноградський суд засудив 20-річного чоловіка до 12 років позбавлення волі. А свідків на 2 роки з випробувальним терміном 2 роки.

Жінка, яку вбили була вдовою і сама виховувала двох неповнолітніх дітей.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Матч Північна Ірландія - ...

КОМЕНТАРІ