У Львові відбулася акція "Зроби добру справу – подаруй бібліотеці книгу"

У Львові відбулася акція "Зроби добру справу – подаруй бібліотеці книгу"

23.03.13 16:21 0 1151
21 березня 2013 року у Львові в рамках акції "Зроби добру справу – подаруй бібліотеці книгу!", приуроченій Всесвітньому дню поезії, депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андріян Гутник передав книги дитячій бібліотеці №19, яка розташовна на вул. Симоненка, 10.

Під час свого виступу Андірян Гутник зазначив: "У кожного з нас є книги, які ми вже прочитали й почерпнули з них для себе щось корисне. Вважаю, що такі книги є потенційно корисними для інших людей. Цією акцією ми звернулися до всіх небайдужих із закликом поділитися книгою з іншим".

"Наявність якісного книжкового фонду є запорукою популярності бібліотеки, сприяє збільшенню кількості відвідувачів. Насправді ми не очікували такої уваги до акції, але надзвичайно приємно, що відгукнулося багато людей. Так, спільними зусиллями ми зібрали близько 200 книг української та зарубіжної літератури. бібліотека №19 є однією з найбільших у Львові, вона обслуговує понад 7 000 читачів, зокрема 12 шкіл. Зрозуміло, що кожна додаткова книга для бібліотеки є важливою й буде корисною насамперед для маленьких читачів", – зазначив організатор акції Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Арнаутовіч: "Перехід в ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ