На Чернігівщині ліквідовано пожежу в квартирі

На Чернігівщині ліквідовано пожежу в квартирі

23.03.13 17:35 0 1118
21 березня о 14:38 у Чернігові до служби "101" надійшло повідомлення про пожежу квартири на 4-му поверсі 9-поверхового житлового будинку по вул. Богунського. Через 6 хвилин до місця події прибуло два відділення підрозділу Держслужби з надзвичайних ситуацій. У цей час відбувалося горіння в одній з кімнат квартири, а само помешкання було заповнена димом. Рятувальники швидко одягнули захисні протигази й піднялися до місця пожежі. Гасіння тривало 35 хвилин, в ході чого працівники служби "101" не дали вогню розповсюдитися за межі кімнати та в сусідні оселі.

При з’ясуванні обставин пригоди встановлено, що 60-річний господар квартири, де сталася пожежа, на момент виникнення загоряння знаходився на балконі загального користування та займався там своїми справами. Виявили пожежу сусіди. Вони одразу зателефонували у пожежно-рятувальну службу та повідомили власника квартири. Той, намагаючись загасити вогонь, отримав отруєння чадним димом і був доставлений до Чернігівської міської лікарні № 2. Стан здоров’я чоловіка задовільний.

Ймовірною причиною пожежі послужило коротке замкнення в електромережі квартири. Вогнем знищено телевізор, пошкоджено майно в кімнаті.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ