Чернігів: 23 березня розпочинається пробне тестування

Чернігів: 23 березня розпочинається пробне тестування

23.03.13 15:48 0 1172
Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти «Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році» протягом березня вчергове проводитиметься пробне тестування.

У науково-методичному центрі управління освіти Чернігівської міської ради повідомили, що пробне тестування є одним з ефективних елементів підготовки майбутніх абітурієнтів до основної сесії ЗНО, адже надає можливість на практиці ознайомитися з процедурою зовнішнього незалежного оцінювання, навчитися ефективно розподіляти час та психологічно адаптуватися до умов проведення основної сесії ЗНО.

Пробне тестування проводитиметься з 11-ти предметів за наступним графіком:

23 березня 2013 року:

українська мова та література, біологія, фізика, російська мова, всесвітня історія, одна з іноземних мов: англійська, німецька, французька або іспанська (за вибором);

30 березня 2013 року:

математика, історія України, хімія, географія, світова література.

Початок тестувань об 11.00. Вартість участі у пробному тестуванні з одного предмета – 89 грн. Кожен учасник зможе взяти участь у тестуванні не більш як з двох предметів, що відбуватимуться у різні дні тестувань.

Учасники, які не змогли пройти пробне тестування, матимуть можливість отримати упродовж 3 днів на пункті пробного тестування комплект тестових матеріалів.

Результати пробного тестування учасники визначають самостійно після виконання всіх завдань. Після закінчення часу, відведеного для роботи з тестом, учасники тестування отримають інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання, схемами нарахування тестових балів.

Учасники можуть визначити результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100-200 балів. Для цього необхідно після 23 березня 2013 року зайти на сайт, на якому реєструвалися, та у відповідних розділах інформаційної сторінки «Особистий кабінет учасника ПЗНО» внести відповіді зі свого паперового бланка А. Ознайомитися з результатами можна буде після 05 квітня 2013 року.

Відділ звязків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ