На Житомирщині відбулися урочистості з нагоди Дня працівників СБУ

На Житомирщині відбулися урочистості з нагоди Дня працівників СБУ

23.03.13 15:13 0 1131
22 березня в Управлінні Служби безпеки України в Житомирській області пройшли урочистості напередодні професійного свята працівників СБУ – 21-ої річниці створення правоохоронного органу спеціального призначення – Служби безпеки України.

Привітати з професійним святом співробітників та ветеранів СБУ завітали заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк, перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков, перший заступник Житомирського міського голови Галина Семенець та колеги з правоохоронних органів і контролюючих структур.

Урочисте зібрання відкрив начальник Управління Служби безпеки України в Житомирській області генерал-майор Олександр Наумов: «Управління СБУ гідно виконує свої обов’язки в системі органів державної влади Житомирщини із чітким дотриманням законодавства, вирішуючи контррозвідувальні задачі, забезпечуючи стабільність, правопорядок функціонування та безпеку найважливіших систем регіону та кожного жителя Житомирщини ».

« гарна нагода привітати та вшанувати тих, хто гідно виконує свій почесний обов’язок перед державою та суспільством. Переконаний, що співробітники СБУ і надалі з честю виконуватимуть покладений на них високий обов’язок», - сказав у своєму виступі на урочистостях з нагоди Дня працівників СБУ заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк.

Під час урочистостей кращі співробітники Управління СБУ в Житомирській області отримали відомчі нагороди, чергові військові звання, грамоти та інші відзнаки. З нагоди професійного свята – Дня працівників СБУ почесною грамотою облдержадміністрації нагороджено Олександра Волоківського та Володимира Янчука, грамотою Житомирської обласної ради нагороджено Віктора Тригуба та Віктора Липовецького.

Свої музичні та хореографічні вітання працівникам Управління СБУ в Житомирській області дарували найяскравіші виконавці Житомирщини.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 1)
Попередня новина: Луцьк: «Плекаємо юні ...
Наступна новина: 22 березня 2013 року у ...

КОМЕНТАРІ