На Рівненщині студенти вивчають порядок оподаткування доходів

На Рівненщині студенти вивчають порядок оподаткування доходів

23.03.13 15:59 0 1196
Утвердження в суспільстві ідеології добровільної сплати податків, виховання правової та економічної культури підростаючого покоління залишається пріоритетним напрямком роботи податкової служби міста Рівного.

Зокрема, нещодавно відбулася зустріч рівненських податківців із студентами Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука, тема якої була “Актуальні проблеми податкового законодавства України”.

Оподаткування доходів громадян, особливості взаємодії підприємців початківців з податковими органами, перспективи розвитку ДПС України та залучення до роботи нових кадрів – такі питання обговорювалися під час зустрічі. Як зазначив заступник начальника ДПІ у м. Рівному Богдан Бартманський, зміни, які відбуваються у податковй службі, насамперед направлені на формування взаємної довіри, а це запорука того високого рівня податкової культури у суспільстві, якого ми прагнемо. Дуже важливо, коли громадяни розуміють, що сплата податків — це не тягар чи примус, а їх індивідуальний внесок у спільну справу.

Учасники зустрічі обмінялись думками щодо подальшої співпраці у виховній роботі зі становлення належного рівня правової освіти серед молоді.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: До місцевих бюджетів ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ