На Рівненщині про декларування доходів з громадськими організаціями

На Рівненщині про декларування доходів з громадськими організаціями

23.03.13 16:41 0 1234
Про хід кампанії декларування доходів йшлося під час засідання «круглого столу», яке днями відбулося у ДПІ у м. Рівному.

У ньому взяли участь представники інститутів громадянського суспільства - ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», МГО «Молодіжний центр праці «Спеціаліст», місцевого осередку ВГО «Асоціація ветеранів ДПС України», філії ДП «Сервісно-видавничий центр ДПС України» у Рівненській області, волонтери податкової служби.

Податківці розповіли про особливості цьогорічної декларувальної кампанії, зупинилися на питаннях, з якими найчастіше звертаються громадяни під час заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи. Зазначили, що вагому допомогу під час проведення деклараційної кампанії податківці отримують від податкових волонтерів та представників інститутів громадянського суспільства. Висловили надію на подальшу плідну співпрацю.

Під час заходу директор філії ДП «Сервісно-видавничий центр ДПС України» у Рівненській області Ольга Новікова презентувала присутнім спецвипуск журналу «Вісник податкової служби України», приурочений кампанії декларування доходів громадян.

Податківці також розповіли про ряд нових сервісів для платників податків, які покликані полегшити роботу суб’єктів господарювання.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ