На Рівненщині старшокласники – бажані гості у Костопільських податківців

На Рівненщині старшокласники – бажані гості у Костопільських податківців

23.03.13 08:09 0 936
У Костопільській МДПІ відбувся день відкритих дверей для майбутніх платників податків.

Зустрічали гостей – учнів Костопільського обласного спортивного ліцею перший заступник начальника МДПІ Ірина Котенко та заступник начальника МДПІ Раїса Пославська.

Спілкуючись з учнями, перший заступник начальника МДПІ Ірина Котенко зазначила, що день відкритих дверей – це добра нагода для майбутніх платників податків дізнатися, яким чином здійснюється облік та контроль за своєчасністю і повнотою сплати податків, забезпечуються надходження до бюджету.

Податківці провели для гостей цікаву екскурсію приміщенням МДПІ, докладно розповіли про нові сервіси податкової служби, зокрема, про роботу Центру обслуговування платників податків. Дітям податківці наочно продемонстрували дію зручних послуг з видачі довідок, приймання звітності та надання консультацій.

Заступник начальника МДПІ Раїса Пославська ознайомила учнів із завданнями органів ДПС, адміністративними послугами, які надаються платникам податків.

Як відомо, краще один раз побачити, аніж сто разів почути. То ж проведення таких зустрічей сприяє вихованню податкової культури майбутніх платників податків, допомагає усвідомити принципи оподаткування і їх вплив на створення правової держави.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: в області ...
Наступна новина: На Закарпатті спалювання ...

КОМЕНТАРІ