Тернопільська область: роботи з подолання наслідків негоди тривають

Тернопільська область: роботи з подолання наслідків негоди тривають

23.03.13 13:05 0 1102
22 березня, на території Тернопільської області утворились складні погодні умови. Негода супроводжується хмарною погодою, значною кількістю опадів у вигляді снігу. Подекуди спостерігається ожеледь, налипання мокрого снігу на лініях електропередач та зв’язку. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер південно-східний з переходом на північно-східний 9 – 14 м/с, пориви 17 – 22 м/с, вранці та вдень подекуди 25 м/с, хуртовини.

Управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області вживаються заходи з мінімізації негативних наслідків, яких може завдати негода.

Рятувальники у взаємодії з дорожніми, комунальними службами та підрозділами Державтоінспекції вживають вичерпних заходів щодо забезпечення безперебійного руху транспорту автомобільними дорогами державного та місцевого значення, а також комунального транспорту в населених пунктах.

На окремих ділянках автодоріг Тернопільщини, де внаслідок складних погодних умов утворились автомобільні затори та ускладнено рух транспорту працює спеціальна та важка інженерна техніка. Її залучення здійснюватиметься негайно, з урахуванням ситуації на дорогах та у разі звернень громадян про допомогу.

Поблизу сіл Залісці Кременецького та Хмелівка Теребовлянського районів розгорнуті пункти життєзабезпечення, встановлені два стаціонарні пункти обігріву населення. На автошляхах області діють три мобільні пункти обігріву.

Станом на 13:30 22 березня:

* Внаслідок погіршення погодних умов, відрізаними від шляхового сполучення опинилися 26 населених пунктів у Зборівському районі. В зв’язку з значною кількістю опадів снігу прогнозується збільшення кількості населених пунктів, що не матимуть транспортного доїзду.

* На Львівській трасі, поблизу села Вільшанка Зборівського району відновлено рух транспортних засобів на автодорозі державного значення. Силами рятувальників ліквідовано 4-кілометровий автомобільний затор із вантажівок, що утворився внаслідок розвертання одного з автомобілів на автодорозі.

* На об’їзній дорозі міста Кременець в автомобільний затор потрапили близько 70 вантажних автомобілів. На місці події працює спеціальна важка рятувальна техніка.

Роботи з подолання наслідків негоди тривають.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Сирії повідомили про ...

КОМЕНТАРІ