На Тернопільщині вплинути на ситуацію із поліпшення стану доріг намагається ДАІ

На Тернопільщині вплинути на ситуацію із поліпшення стану доріг намагається ДАІ

23.03.13 15:42 0 1023
Які дороги, такі тривоги. А тривог у період, коли зима відступати не бажає, а весна прагне відчути себе господинею, на наших шляхах хоч відбавляй. Водії не перестають нарікати на такий жахливий стан, а автоінспекцію турбує ще один аспект цієї проблеми. Несприятливі умови та бездоріжжя тягнуть за собою небезпеку дорожнього руху. Дорожньо-комунальні служби виявилися неготовими до вчасної ліквідації наслідків негоди, яка вирувала всередині березня. Погано розчищені проїзні частини доріг, ожеледиця негативно вплинули на безпеку дорожнього руху. А ще більшого ризику додають маневрування водії, які намагаються знайти рівнину серед ям та вибоїн.

В обласному центрі найбільш небезпечними є магістральні шляхи, якими здійснюється рух транзитного та пасажирського транспорту, а саме: вулиці 15 Квітня, Протасевича, Будного, Микулинецька, Текстильна та інші. Подібна ситуація на дорогах чи не усіх населених пунктів Тернопільщини.

Як повідомив начальник обласного управління ДАІ Андрій Матрифайло, співробітники служби постійно звертають увагу комунальних та дорожніх служб на стан дорожнього покриття. З початку року Державтоінспекція скерувала до відповідних організацій 235 вимог щодо неналежного утримання проїзних частин. З них половина стосувалася вимог ліквідації ожеледиці, розчищення доріг від снігових заметів, решту – проведення ремонтних робіт. За виявленні недоліки до адміністративної відповідальності були притягнені 74 посадових особи.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: 23 березня ...

КОМЕНТАРІ