У ветеранської організації тернопільських міліціонерів – ювілей

У ветеранської організації тернопільських міліціонерів – ювілей

23.03.13 17:05 0 969
В обласному управлінні внутрішніх справ провели зустріч з ветеранами та пенсіонерами. Захід присвятили десятій річниці з дня утворення організації, до якої увійшли ті, хто раніше працював в апараті УМВС.

На рахунку спілки чимало добрих справ. Насамперед, це допомога тим, хто найбільше цього потребує, активна участь у житті міліцейського колективу. Ветерани працюють з молодим поповненням правоохоронців, демонструють свої пісенні таланти на різноманітних культурних заходах. Не забули у цей день вшанувати й пам’ять тих, кого немає серед живих.

Саме у березні минає п'ятнадцять років з дня смерті першого генерала тернопільської міліції Олександра Подсаднюка. В обласному управлінні цю сумну дату пам’ятають завжди і вшановують пам'ять про «народного генерала».

Заходи розпочалися з покладання квітів до стели, встановленої на будинку, де раніше проживав Роман Подсаднюк, а також на могилу на Микулинецькому кладовищі. Присутні вшанували пам’ять колишнього начальника УМВС Василя Мальованого.

Відтак усі зібралися в залі колегії обласного управління міліції, аби вкотре згадати славні справи та подвиги. Спогадів було багато. Ветерани переглянули спеціально екранізований документальний фільм.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ