Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області звертається до мешканців області

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області звертається до мешканців області

23.03.13 10:00 0 1284
Шановні волиняни! Зважаючи на різке погіршення метеоумов, управління ДСНС України у Волинській області радить громадянам утриматись від далеких поїздок в межах області без крайньої потреби.

Людям, які проживають у сільській місцевості, рекомендуємо утриматися від піших подорожей на далекі відстані та не допускати переохолодження організму.

Водіям варто звернути увагу на погодні умови та відмовитись від використання приватного транспорту.

Власникам великогабаритних транспортних засобів слід подбати про обладнання автомобілів цепами проти ковзання. За умов обмеженої видимості рекомендуємо обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами.

Не займайте зустрічну смугу руху – вона знадобиться для проїзду снігоочисної та рятувальної техніки.

Будьте взаємоввічливими на дорозі, за можливості поступайтеся дорогою один одному, надавайте необхідну допомогу іншим водіям.

Через налипання мокрого снігу може відбутися не тільки спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач, як наслідок – знеструмлення населених пунктів. Налипання снігу та обледеніння здатне спричинити обрив електричних дротів та їх падіння. У таких випадках ні за яких обставин не наближайтеся до обірваних ліній електропередач та не торкайтеся до них.

Будь-яку ситуацію краще попередити, ніж у неї потрапити. Отож, бережіть своє життя, а у разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте «101»!

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Основа "Шахтаря" зіграє ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ