На Хмельниччині леонід Гураль привітав працівників СБУ з професійним святом

На Хмельниччині леонід Гураль привітав працівників СБУ з професійним святом

23.03.13 12:51 0 969
Вчора, 21 березня, заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль від імені голови ОДА Василя Ядухи та від себе особисто привітав працівників Служби безпеки України у Хмельницькій області з професійним святом та 21-ою річницею утворення СБУ.

Леонід Андрійович висловив вдячність усім співробітникам Служби безпеки України на Хмельниччині за невтомні будні, самовіддану мужню службу, яка забезпечує мир та спокій у наших містах і селах, не дає спокійно спати тим, хто зазіхає на інтереси держави, багатство області, добробут наших працьовитих людей.

«Наше з вами головне завдання – це виконання вимог Президента України щодо захисту держави та її національних пріоритетів. Нині, коли Україна та світ переживають складні процеси в економічному, політичному та соціокультурному просторі, наша конструктивна патріотична співпраця набирає особливої ваги. І обласна влада покладається на ваші сили.» - наголосив посадовець.

Управлінню Служби безпеки України у Хмельницькій області, поза всяким сумнівом, є чим пишатися. Досягнуті результати переконливо свідчать, що працівники СБУ потужний загін професіоналів, який завжди з честю та гідністю готовий виконувати покладені на нього обов’язки у найскладніших умовах. Це люди, чия праця часто незрима, але життєво важлива для нашої держави.

«На завершення, хочу побажати всім співробітникам і ветеранам Служби безпеки України родинного щастя, достатку, миру та добра на життєвому шляху. Нехай вірність присязі, мужність, повсякчасне прагнення вдосконалювати власну професійну майстерність, творчий підхід до вирішення оперативно-службових завдань, висока порядність неодмінно будуть запорукою нових вагомих внесків у справу захисту державної безпеки нашої Вітчизни.» - додав Леонід Гураль. Після чого виконав приємну місію – відзначив кращих працівників Грамотами обласної державної адміністрації та цінними подарунками.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові станеться ...
Наступна новина: В Рівному безпека на воді

КОМЕНТАРІ