На Закарпатті спалювання сміття для господині закінчилося травмуванням

На Закарпатті спалювання сміття для господині закінчилося травмуванням

23.03.13 08:10 0 1184
Попри постійні нагадування про небезпеку, яку несе сезонне спалювання минулорічного листя для всього живого, на Закарпатті продовжують виникати пожежі з даної причини. Страждають не тільки тварини та екосистема краю, а й люди.

Так, 21 березня о 19:55 до оперативно-рятувальної служби Хустського району надійшло повідомлення про те, що під час спалювання сміття на подвір’ї власного дворогосподарства в селі Рокосово отримала опіки ІІ ст. верхніх та нижніх кінцівок (загальною площею 18%) 30-річна місцева господиня. Повідомили про даний випадок лікарі приймального відділення Хустської районної лікарні, до якої й було госпіталізовано потерпілу.

Як з’ясувалось згодом, травмувалась жінка через недотримання правил пожежної безпеки під час спалювання минулорічної рослинності та мотлоху. Зібравши на подвір’ї до купи сміття, вона, щоб краще горіло, облила його легкозаймистою речовиною (бензином) та піднесла сірник. Ну а далі неконтрольована вогняна стихія перекинулася на одяг постраждалої.

Наразі травмована перебуває під опікою медиків, стан її здоров’я задовільний.

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до громадян з переконливим проханням: не спалювати сухостою з метою запобігання шкоди здоров’ю людей, недопущення матеріальних втрат та збереження екологічного благополуччя.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Башкаленко: ...
Наступна новина: Чернігів: Приєднаймося до ...

КОМЕНТАРІ