На Івано-Франківщині медики констатували, що у Тисменицькому районі рівень захворюваності на грип та ГРВІ не перевищив епідеміологічного порогу

На Івано-Франківщині медики констатували, що у Тисменицькому районі рівень захворюваності на грип та ГРВІ не перевищив епідеміологічного порогу

24.03.13 14:54 0 915
Днями в актовій залі Лисецької центральної районної лікарні відбулася оперативна нарада за участю заступника директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Миколи Олінійчука та позаштатних спеціалістів з терапії, кардіології, пульмонології і сімейної медицини.

В ході наради розглянули такі питання: державне регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою; дотримання алгоритму дій при лікуванні грипу, гострих респіраторних, вірусних захворювань та їх ускладнення; заходи щодо реформування медико-санітарної допомоги у районі.

На нараду запрошено представників аптечної мережі державного та приватного сектора, з якими було узгоджено механізм відшкодування коштів відповідно до державних референтних цін.

Щодо ситуації на грип та ГРВІ, то, за словами медиків, у Тисменицькому районі рівень захворюваності не перевищив епідеміологічного порогу. Усі медичні заклади забезпечені медикаментами, зокрема противірусним препаратом «Таміфлю» у достатній кількості.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Львівщина: «Розробку межі ...

КОМЕНТАРІ