На Івано-Франківщині керівники Тисменицького району привітали із 80-річчям учасника бойових дій ОУН-УПА

На Івано-Франківщині керівники Тисменицького району привітали із 80-річчям учасника бойових дій ОУН-УПА

24.03.13 12:08 0 1301
22 березня свій 80-літнію ювілей відзначив учасник бойових дій, інвалід війни ОУН-УПА, житель Побережжя, активна та небайдужа до свого краю людина– Мельник Микола Васильович.

Цього дня привітати ювіляра до його дому завітали голова Тисменицької районної ради Володимир Семенів, керівник апарату Тисменицької районної державної адміністрації Ярослав Татарин, голова районної організації Братства вояків ОУН-УПА Петро Галига, сільський голова Побережжя Леся Іванків.

Тюрми, каторга, Сибір, переслідування, поневіряння, втрачене здоров’я. Все це вписано у біографію цього скромного і привітного чоловіка. «І це за те, - говорить у вітальному слові Володимир Семенів, - що хотіли мати свою вільну і незалежну Українську державу, хотіли бачити свій прапор, свій тризуб, хотіли, щоб Україна була своя, і ми мали можливість носити вишиванку, так як Ви . Дякувати Богу, що дав Вам можливість дожити до ювілею!»

Потиснувши руку, керівник району вручив Миколі Мельнику вітальну адресу від голови районної ради та районної державної адміністрації, Подяку голови районної ради, грошову премію і побажав міцного здоров’я, радості від дітей, онуків та правнуків, сімейного затишку.

Солодкий подарунок, весняні квіти та матеріальну допомогу з найкращими побажаннями вручила імениннику сільський голова Побережжя Леся Іванків. Голова РО Братства вояків ОУН-УПА Петро Галига, говорячи про Миколу Васильовича, наголосив: «Україна має гордитися такими людьми як ти, друже!».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 23-24 березня у Луцьку ...
Наступна новина: На Львівщині з снігових ...

КОМЕНТАРІ