В Івано-Франківській області стартувала акція по створенні першого в Україні дитячого хоспісу

В Івано-Франківській області стартувала акція по створенні першого в Україні дитячого хоспісу

24.03.13 19:46 0 1546
В Івано-Франківській області стартувала велика благодійна акція по залученню коштів для створення першого в Україні дитячого хоспісу. Першим кроком у цій акції стало проведення на обласному телебаченні «Галичина» телемарафону «Жити вірити». Завдяки заходу, станом на 22 січня вдалося зібрати 347 926, 59 грн. для створення закладу паліативної допомоги дітям на базі Надвірнянського будинку дитини.

Рахунок і досі відкритий і всі не байдужі продовжують надсилати кошти. Завдяки телемарафону «Жити і вірити» нам також вдалося донести до тисячі людей, що тяжкохворі діти – це проблема не тільки окремих родин, це проблема суспільства. І ми не повинні відвертатись від таких дітей і їхніх родичів, не стояти осторонь, а всяко допомагати їм.В телемарофоні взяли участь представники влади, меценати, науковці, діячі культури, медики та інші. Вони ж і перерахували кошти. Байдужими не залишились й просто телеглядачі, які теж внесли свою лепту у цю справу.

Телемарафон – це тільки перший крок акції, ключовим моментом стане відкриття та функціонування дитячого хоспісу на базі Надвірнянського будинку дитини.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ