Івано-Франківщина: василь Брус закликав сільгоспвиробників  області страхувати агрокультури,  як це роблять в сусідніх країнах

Івано-Франківщина: василь Брус закликав сільгоспвиробників області страхувати агрокультури, як це роблять в сусідніх країнах

24.03.13 16:48 0 1021
Під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Василя Бруса у департаменті агропромислового розвитку відбувся семінар-навчання сільгоспвиробників з питання страхування сільськогосподарських культур.

Учасниками були представники основних страхових компаній, які, як зазначалося, мають репутацію в області, профільні спеціалісти, керівники агроформувань.

Розглянуто переваги агрострахування, нормативно-правову база агрострахування, питання щодо державної підтримки агроформувань.

Василь Брус наголосив: «Страхування сільськогосподарських культур - надійний засіб захисту аграрного бізнесу, тому страхування культур при державному замовленні продукції у сільгоспвиробників має стати правилом, обов’язковим. Як це роблять у сусідніх країнах».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові відбудеться ...

КОМЕНТАРІ