Чернівці: Роша похвалилась своїми талантами

Чернівці: Роша похвалилась своїми талантами

24.03.13 15:23 0 1096
Справжнім святом став звітний концерт творчих колективів будинку культури «Роша». Танцюристи, вокалісти, музиканти та читці дарували глядачам гарний настрій під красномовним гаслом «Мистецтво душу окриля».

Народний хор «Гомін Буковини» та жіночій вокальний ансамбль «Чернівчанка» порадували колоритом народних пісень. Наймолодші вихованці студії сучасного танцю «Стелайз» здивували глядачів зворушливими виступами та яскравими костюмами. Не залишились в боргу і старші танцівники студії «Стейлайз», які заворожили зал оригінальною танцювальною композицією «Побачити все».

Чарівний блюз наповнив актову залу будинку культури з виходом на сцену джазового гурту «Free sound», а прихильникам року припав до душі виступ гурту «Fire Dance» та його соліста Олександра Бузинського. Для любителів театрального мистецтва свої виступи підготували учасники народного театру малих форм «Фрагмент» та драматичного театру «Учні». Родзинкою концерту став виступ народного оркестру єврейської музики під керівництвом Льва Фельдмана.

Директор будинку культури Роша Олена Нікітіна зазначила, що для виконавців звітні концерти – завжди свято, адже це можливість поділитись з глядачем своїми надбаннями та досягненнями і найкращою нагородою для артистів є щасливі посмішки та бурхливі оплески глядачів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ