Голова журі Міжнародного конкурсу скрипалів подякував Віталію Михайлішину за підтримку чернівецького музиканта

Голова журі Міжнародного конкурсу скрипалів подякував Віталію Михайлішину за підтримку чернівецького музиканта

24.03.13 11:06 0 1572
Учень чернівецької музичної школи №2 Костянтин Лукинюк взяв участь у ІІІ Міжнародному конкурсі скрипалів імені Юрія Янкелевича, який відбувся з 1 по 10 березня у російському місті Омськ. У конкурсі взяли участь молоді таланти з різних куточків планети. Окрім скрипалів з Росії, України та Білорусі, до Омська приїхали представники Нової Зеландії, Південної Кореї, США, а також Казахстану, Вірменії і Узбекістану. Наснаги і витримки юним конкурсантам побажав Володимир Співаков.

Участь чернівчанина в такому авторитетному конкурсі стала можливою завдяки підтримці секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина. У зв’язку з цим голова журі Міжнародного конкурсу скрипалів імені Юрія Янкелевича Михайло Копельман передав керманичу нашого міста листа вдячності. У ньому, зокрема, йдеться:

«Організаційний комітет конкурсу вдячний Вам за фінансову підтримку і можливість участі в конкурсі Лукинюка Костянтина і педагога Гамової Алли Олексіївни. Дякуємо Вам за те, що даруєте юному таланту можливість перевірити свої сили у конкурсах міжнародного рівня.»

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ