Реалізація стратегії Реформування соціальних послуг у Львівській області

Реалізація стратегії Реформування соціальних послуг у Львівській області

24.03.13 09:22 0 1052
21 березня 2013 року з метою інформаційної кампанії щодо реформування системи надання соціальних послуг відповідно до завдань Міністерства соціальної політики України департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації організовано одноденний семінар.

В семінарі взяли участь представники підвідомчих установ соціальної сфери Львівщини та Тернопільщини. Технічну допомогу в проведенні забезпечила Всеукраїнська благодійна організація «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД».

В ході зустрічі були окреслені питання щодо загальних підходів стосовно реформування системи надання соціальних послуг та подальшого планування роботи із залученням недержавних організацій в напрямі розвитку системи надання соціальних послуг. Активну участь в обговоренні взяли заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Оксана Соболь та керівники територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олена Пилат (м. Трускавець), Тетяна Бугай (Сокальський р-н). Ними надані слушні зауваження та пропозиції для затвердження державного стандарту соціальної послуги.

На департаментом соціального захисту населення проводиться збір інформації щодо визначення потреб населення Львівщини у соціальних послугах для формування пріоритетів соціального замовлення та затвердження їх у складі місцевих програм. Це дасть змогу якісно надавати послуги та запровадить механізм запобігання виникненню складних життєвих обставин.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Волинь: бережіть ліс і ...

КОМЕНТАРІ