Україна та Австрія схвалили  двосторонню Резолюцію про подальші заходи міжнародної співпраці в галузі туризму

Україна та Австрія схвалили двосторонню Резолюцію про подальші заходи міжнародної співпраці в галузі туризму

24.03.13 14:00 0 936
Нещодавно  в Міністерстві інфраструктури України відбулось Сьоме спільне засідання Українсько-австрійської робочої групи з туризму, в якій  взяла участь заступник директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації Оксана Погорілко.

Засідання під головуванням голови Державного агентства України з туризму та курортів Олени Шаповалової проводилось на виконання Плану заходів з реалізації домовленостей, досягнутих під час одинадцятого спільного засідання Українсько-австрійської комісії з питань торговельно-економічних зв’язків за дорученням Кабінету Міністрів України.

З австрійської сторони в засіданні Українсько-австрійської робочої групи з туризму взяли участь представники Федерального Міністерства економіки, сім’ї та  молоді Австрії, Посольства Австрії в Україні, туристичних офісів та навчальних закладів, з української сторони  -  представники  Держтуризмкурорту, Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України, Київського Національного університету ім. Т.Шевченка, Національного авіаційного університету.

На засіданні обговорено актуальні питання обміну досвідом, що стосуються розвитку зимового туризму та розбудови туристичної інфраструктури у Карпатах, навчання та підвищення кваліфікації у сфері туризму, державної політики залучення інвестицій у сферу туризму.

За результатами засідання Українсько-австрійської робочої групи з туризму схвалено двосторонню Резолюцію про подальші заходи міжнародної співпраці в галузі туризму.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Звернення до чернівчан у ...

КОМЕНТАРІ