Відновлено електропостачання у 9 із 10 населених пунктів  Львівщини

Відновлено електропостачання у 9 із 10 населених пунктів Львівщини

24.03.13 10:50 0 854
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології на території Львівщини 22 березня 2013 року продовжується випадання опадів у вигляді снігу, місцями – сильного снігу.

Для запобігання ускладненню ситуації та забезпечення проїзду на дорогах та у населених пунктах області працює 2069 осіб та 425 одиниць техніки від Служби автомобільних доріг у Львівській області, Дочірнього підприємства “Львівський облавтодор”, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Львівського обласного управління водних ресурсів, військових частин Збройних сил України, зокрема для підсилення пожежно-рятувальних підрозділів залучено в якості тягачів 8 автомобілів «Урал» від 80-го аеромобільного полку Збройних сил України.

За інформацією Управління ДАІ області проїзд усіма дорогами забезпечено.

Також негодою зранку 22 березня було знеструмлено 10 населених пунктів у трьох районах області. На цей час аварійними бригадами ПАТ «Львівобленерго» відновлено електропостачання 9 населених пунктів, залишається знеструмленим 1 населений пункт у Перемишлянському районі.

На території області для надання оперативної допомоги та координації дій усіх залучених сил працюють оперативні групи Обласного штабу керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду 2012/13 року. О 18.00 поточного дня заплановано проведення засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Ситуація знаходиться на особистому контролі голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині негода ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ