До Міжнародного дня театру у Львові відбудеться благочинна акція для дітей пільгових категорій

До Міжнародного дня театру у Львові відбудеться благочинна акція для дітей пільгових категорій

24.03.13 15:55 0 871
У неділю, 24 березня, напередодні Міжнародного дня театру, працівники відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організовують благочинну акцію для дітей-сиріт, дітей з особливими потребами, дітей з багатодітних сімей.

Акція відбудеться за сприяння дирекції Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької.  Діти ознайомляться з історією та архітектурою театру, його видатними акторами а також  переглянуть дитячу виставу «Чарівне кресало». Початок акції о 12.00 год.

— Метою заходу є залучення дітей до світу прекрасного. Дітки познайомляться з оперним мистецтвом та перлиною світової архітектури і окрасою міста Львова – Театром опери та балету імені Соломії Крушельницької. — Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Довідка

Контактна особа: Наталія Стадницька, фахівець із соціальної роботи Залізничного відділу соціальної роботи ЛМЦСССДМ, тел. 295-12-60.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степаненко: "Взяли три ...
Наступна новина: Всеукраїнський тиждень ...

КОМЕНТАРІ