У Львівській області працівники Державтоінспекції допомагають водіям, яких негода застала у дорозі

У Львівській області працівники Державтоінспекції допомагають водіям, яких негода застала у дорозі

24.03.13 11:10 0 1070
На Львівщині - знову снігопади. Погодні умови вкрай складні, тож працівники Державтоінспекції настійливо радять водіям перечекати негоду та поки що утриматися від поїздок. Самі ж вартові доріг продовжують працювати у посиленому режимі та оперативно реагують на всі тривожні сигнали.

Ще вранці, поводячи інструктаж, керівники відділів ДАІ наголошують: на дорогах області – ожеледиця, погодні умови дуже складні, тож інспекторам ДАІ суттєво додається роботи.

Командир роти ДПС відділу Державтоінспекції Львова Орест Покитко, звертаючись до підлеглих, зазначає: «Обов’язково допомагайте всім учасникам дорожнього руху, забезпечуйте безперешкодний проїзд автомобілям «швидкої» та рятувальникам! Нагадуйте і пішоходам, і водіям, що за таких погодних умов необхідно бути надзвичайно обережними на дорозі!».

Після завершення інструктажу, правоохоронці заступають на патрулювання. На найбільш проблемних ділянках доріг виставлено додаткові наряди.

Інспектори ДАІ звертають особливу увагу на спуски та підйоми, адже за негоди автомобілістам дуже важко долати ці відрізки доріг.

Вже з самого ранку працівники дорожньо-патрульної служби супроводжують спецтехніку – допомагають комунальникам, аби ті могли швидше розчистити автошляхи від снігу. А ще - долучаються до порятунку машин, що потрапили до снігового полону.

Подбали правоохоронці й про те, аби водії, які потрапили у скрутне становище, мали де зігрітись та відпочити - на стаціонарних постах ДАІ людей частують гарячим чаєм.

Водій вантажівки Володимир прямує до Тернополя. Зупинився біля поста ДАІ, аби розпитати дорогу. Втім, правоохоронці не лише вказали найшвидший шлях та порадили, які ділянки слід оминати через негоду, але й пригостили гарячим чаєм.

«Велике вам спасибі за таке добре ставлення, за турботу!», - подякував водій та вирушив далі. Інспектори ДАІ побажали йому щасливої дороги та попросили бути якомога обережнішим!

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Львівщина: «Дякую ...

КОМЕНТАРІ