У Львові правоохоронці допомагали громадянам під час снігопаду (ФОТО)

У Львові правоохоронці допомагали громадянам під час снігопаду (ФОТО)

24.03.13 15:37 0 819
22 березня, під час снігової стихії правоохоронці надавали допомогу громадянам, які цього потребували.

У зв’язку із погіршення погодних умов на Львівщині усі правоохоронці працюють у посиленому режимі. Працівники патрульно-постової служби, дільничні інспектори міліції, працівники спецпідрозділу «Беркут» та інших служб допомагають громадянам долати наслідки стихії.

Перед тим як заступити на службу по охороні громадського порядку міліціонери проходять інструктажі, під час яких їх націлюють на надання допомоги громадянам постраждалим в наслідок негоди, а медичні працівники нагадують основи першої медичної допомоги.

Так, дільничні інспектори міліції здійснювали профілактичні обходи, під час яких проводили бесіди з людьми похилого віку та розповіли їм про те як уникнути обмороження, замерзання та як не стати жертвою снігової стихії.

Особливу увагу працівники патрульно-постової служби приділяють людям, які не мають засобів для існування та безхатченкам. Їх скеровують до соціальних служб, де вони можуть знайти притулок та їжу.

У центральній частині міста близько 16.00 години міліціонери допомогли жінці, котрій стало погано. Патрульні інспектори викликали карету швидкої, та надали допомогу. Ще один випадок трапився неподалік Оперного театру. Не втримавши рівновагу на слизькій дорозі, дівчина впала і пошкодила ногу. Правоохоронці допомогли їй піднятися і дістатися додому.

Неодноразово протягом дня міліціонери допомагали людям виїхати із снігових заметів.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олександр Вілкул: ...

КОМЕНТАРІ