На Львівщині протягом доби рятувальники надали допомогу у буксируванні 387 одиниць автотранспорту

На Львівщині протягом доби рятувальники надали допомогу у буксируванні 387 одиниць автотранспорту

24.03.13 18:24 0 1026
Протягом минулої доби пожежно-рятувальними підрозділами ГУ ДСНС України у Львівській області надано допомогу по евакуації 387 одиниць техніки. До пунктів обігріву звернулось 93 особи.

Так, поблизу с. Виннички Пустомитівського району пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирування витягнуто на підйом 41 великовантажний автомобіль, між с. Малехів та с. Малі Підліски Жовківського району пожежно-рятувальним відділенням здійснено буксирування 98 великовантажних автомобілів, в c. Гамаліївка Пустомитівського району пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирування витягнуто на підйом 21 великовантажний автомобіль, в м. Бібрка Перемишлянсьського району на трасі Львів-Мукачево пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирування витягнуто 31 великовантажний автомобіль, в м. Стебник по вул. Куліша, 5 пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирування витягнуто маршрутний автобус «Стебник – Східниця».

В c. Кутище Бродівського р-ну на трасі Броди-Тернопіль рятувальниками за допомогою буксирування витягнуто 8 легкових автомобілів та маршрутний автобус «Тернопіль - Червоноград», в якому перебувало близько 30 осіб. В cелищі Східниця на перевалі «Бухів» пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирування витягнуто 3 маршрутні автобуси, 1 великовантажний автомобіль та 2 легковики.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ