В Тернополі конфліктна ситуація щодо гаражів на Текстильній вирішена

В Тернополі конфліктна ситуація щодо гаражів на Текстильній вирішена

24.03.13 15:49 0 1256
З 1 квітня 2013 року підприємство «Промінь», яке раніше обслуговувало гаражі на вул. Текстильній у зв’язку з величезними боргами змушене припинити свою діяльність, а у власників гаражів є загроза втратити своє майно. Щоб цьому запобігти на черговій сесії міської ради було прийнято рішення про закріплення земельної ділянки на вул. Текстильній за комунальним підприємством міськради «Тернопільбудінвестзамовник». Нова структура зобов’язується укласти договори з усіма власниками гаражів та здійснити благоустрій території.

Для врегулювання спірних моментів, які можуть виникнути під час оформлення договорів оренди створена депутатська комісія з представників усіх фракцій, які присутні у міській раді. У комісію також включено депутатів-мажоритарників Петра Ландяка та Василя Фостика.

Тернополяни звертались до міського голови з проханням впорядкувати хаос, який останнім часом діється навколо даного питання. Зокрема, вжити заходи правового реагування щодо аферистів, які погрожують власникам гаражів та вимагають здійснювати оплату за обслуговування автомобільних стоянок саме їм.

Сергій Надал звернувся до правоохоронних органів з проханням провести перевірку та притягнути до відповідальності структури, які займаються незаконним збором коштів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Степаненко: "Взяли три ...

КОМЕНТАРІ