На Тернопільщині за оренду комунального майна - тисячу євро хабара

На Тернопільщині за оренду комунального майна - тисячу євро хабара

24.03.13 13:17 0 1044
Сільський голова із Чортківського району вирішив з чималою вигодою для себе надати в користування комунальне майно. Та не врахував, що у його «бізнес» втрутяться співробітники обласного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю.

До сільського керманича нещодавно звернувся приватний підприємець з проханням орендувати підвальне приміщення сільської ради та земельну ділянку площею 0,03 га. Чоловік планував облаштувати склад для зберігання продуктів харчування.

Державний службовець зацікавився, адже добре розумів, що справа пахне грошима. За позитивне вирішення питання запросив конкретну суму – 1000 євро.

Через декілька днів посадовець у службовому кабінеті отримав бажану готівку. Та у перебіг подій втрутилися міліціонери. Факт передачі коштів був зафіксований. Під час особистого огляду у чиновника міліціонери вилучили тисячу євро.

Хабарника, відповідно до статті 208 КПК України, затримано, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мер міста подякував ...
Наступна новина: У Луцьку організовуватимуть ...

КОМЕНТАРІ