Суперліга.

Суперліга. "Будівельник" вирвав важку перемогу у Миколаєві

24.03.13 12:24 0 937
Лише на останніх хвилинах цікавого та напруженого матчу у Миколаєві лідер чемпіонату "Будівельник", що грав без Малкольма Ділейні та Лео Лайонса, яким дали відпочити після "Більбао", зумів здолати опір непоступливих "корабелів" і здобути перемогу. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Форвард "Будівельника" Артур Дроздов не лише став найкориснішим гравцем зустрічі, відзначившись 14 очками, 6 підбираннями, 4 передачами та 21 балом РЕ, а й фактично переломив хід гри наприкінці четвертої чверті, пише офіційний сайт Суперліги.

Витримавши стартовий ривок 7:0 у виконанні гостей, "корабели" не лише вирівняли гру, а й завдяки активності Джоша Майо та Двейна Мітчелла вирвалися вперед і виграли першу чверть із рахунком 18:12.

І хоча результативні кидки Михайла Анісімова, який навіть поцілив у кільце суперника здалеку, на початку другої десятихвилинки дозволили "Будівельнику" наздогнати "Миколаїв", господарі майданчика лідирували аж до великої перерви.

Здавалося б, після великої перерви підопічні Айнарса Багатскіса зуміли переломити хід гри, повівши 50:41. Проте результативна серія Ентоні Шейвіса звела нанівець зусилля столичного клубу.

Надалі на паркеті точилася рівна боротьба, аж поки за дві з половиною хвилини до фінальної сирени Артур Дроздов не влучив у кільце суперника здалеку (65:68). Саме цей кидок і став переломним, адже лідерство "Будівельник" уже не віддав.

Чемпіонат України з баскетболу

Суперліга

22 березня

МБК "Миколаїв" - "Будівельник" 73:76 (18:12, 19:23, 22:22, 14:19)

"Миколаїв": Майо (14), Чумаков (10 + 5 підбирань)

"Будівельник": Цинцадзе (21 + 5 підбирань), Анісімов (14 + 7 підбирань), Дроздов (14 + 6 підбирань), Кікерт (12)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ