Райони та міста оцінили за рівнем розрахунку за енергоносії та комунальні послуги

Райони та міста оцінили за рівнем розрахунку за енергоносії та комунальні послуги

24.03.13 17:23 0 1144
В трійці лідерів – Млинівський і Дубровицький райони та місто Дубно, зауважив заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак. За його словами, споживачі Млинівського району заплатили понад 120 відсотків за послуги водопостачання і водовідведення, а також утримання будинків. Водночас за електроенергію і природний газ розрахувалися майже на 99 та 92 відсотки відповідно. Хороші показники, а відповідно й лідерські позиції у Дубровицькому районі та місті Дубно, які посіли друге та третє місця рейтингу.

Загалом же споживачі Рівненщини розраховуються за комунальні послуги в середньому на 89 відсотків. Найкраще краяни платять за електроенергію – 98 відсотків, найгірше за природний газ – майже 87 відсотків. Водночас підприємства теплоенергетики розрахувалися за імпортний енергоресурс на 74 відсотки. Найбільші суми боргують рівненські підприємства теплоенергетики, а також Здолбунівського району. Як результат, саме вони зайняли останні місця загальнообласного рейтингу, підсумував Володимир Новак.

Тож за результатами селекторної наради заступник голови облдержадміністрації доручив проаналізували структуру боргу в усіх районах і містах за різними групами споживачів, а також визначитися з графіком погашення протермінованих сум.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Євроліга. "Олімпіакос" ...
Наступна новина: Сергій Надал підтримує ...

КОМЕНТАРІ